הקורקינט השיתופי הישראלי הראשון LEO, החל לקבל תשלומים באמצעות PAYPAL
ליאור נגה 02.05.2019חברת הקורקינטים השיתופיים הישראלית הראשונה, LEO, בבעלות טוני לוי, אייל ברקוביץ והאחים כפיר ודרור בן שושן שהשיקו את הפרויקט הייחודי, הטמיעה את PayPal כאמצעי תשלום באתר.
לאור זאת, החל מהיום חובבי הקורקינטים יוכלו להירשם ולרכב בקורקינט של LEO ללא צורך בהעברה המסורבלת של פרטי כרטיס האשראי.
השימוש בחשבון ה- PayPal מעניק אפשרויות לכלל הצרכנים. שיתוף הפעולה המיוחד יאפשר גם לתיירים, שלא תמיד מרגישים בנוח למסור את מספר כרטיס האשראי לחברה מקומית, להשתמש בקורקינט באמצעות חשבון בינלאומי.
LEO פועלת בתל אביב, רמת גן, חיפה ואילת ובקרוב גם בנהריה.
את שירותי הקורקינט ניתן לשכור בעלות של 5 שקלים ו-50 אגורות עבור כל דקת שימוש. הקורקינטים השיתופיים יהיו זמינים לציבור במשך 24 שעות, בשונה מהפסקת השירות כמקובל כיום בענף מ- 22:00 עד לבוקר למחרת.
חדשנות נוספת שמציגה ליאו היא בטכנולוגיה העומדת מאחורי האפליקציה המשרתת את המשתמש: היא מאפשרת לשמור קורקינט עבור רוכב העושה את דרכו אל הכלי בהליכה, או צפוי לסיים בקרבתו מסלול נסיעה בתחבורה ציבורית.
את הקורקינטים ניתן "לשמור" באמצעות האפליקציה כ-15 דקות לפני ההגעה ליעד. כך הכלים משתלבים כתחבורה משלימה לניוד בעיר עבור המטרים האחרונים לאחר ירידה מרכבת או אוטובוס.
עבור שוק העבודה השירות מהווה חלופה לרכב פרטי, ומאפשר הסעה של המוני עובדים במרחב העירוני ובמרכזי התעסוקה.
LEO הקימה מרכז הסברה הממוקם במתחם הבורסה ברמת גן ובו ניתן לקבל הסברים לנהיגה נכונה ובטוחה על קורקינט בכל אחד מימות השבוע ללא עלות, למעט שבתות וחגים. באמצעות מרכז ההסברה מקווה החברה להעניק לרוכבים כלים ודגשי בטיחות מצילי חיים בתקווה להפחית את מספר תאונות הקורקינט.
בנוסף, LEO חתמה הסכם בלעדי עם חברת 'איתוראן' , אשר חיישניה הותקנו על כלל הקורקינטים של החברה במטרה למנוע גניבות . חיישני 'איתוראן' הותקנו גם על גבי קסדות החברה.
איש העסקים הישראלי-יפני טוני לוי שבבעלותו זכיון ללין ביפן, נכנס לתחום הקורקינטים השיתופיים ומשקיע 4 מיליון דולר כדי לרכוש 10% מחברת LEO לפי שווי חברה של 40 מיליון דולר.
20/05/2019 1:23
בהצלחה לנהריה על חיבור לקידמה . מקווה שזה יוריד את העומס בעיר ואת הפקקים ההזויים בגעתון.