אלפי שקלים: למה המפונים לא מממשים את הטבת הנסיעות חינם?

מתוך אלפי מפוני מבצע 'שאגת הארי', רק מאות בודדים ניצלו את זכאותם למנוי "חופשי חודשי" | בוועדה לפניות הציבור דורשים ממשרד התחבורה להנגיש את ההטבה הכספית באופן אקטיבי

מסוף אוטובוסים | צילום ארכיון (אילוסטרציה): נתי שוחט, פלאש 90

הוועדה המיוחדת לפניות הציבור בראשות ח"כ אושר שקלים (הליכוד) התכנסה לדיון כלכלי-תפעולי דחוף בנושא מערך הסעות ייעודי למפונים. במהלך הדיון נחשפו נתונים המצביעים על תת-מימוש של הטבות כלכליות בשווי אלפי שקלים לכל משפחה: למרות שקרוב ל-3,500 מפונים שוכנו בבתי מלון בעקבות נזקי מבצע 'שאגת הארי', רק כ-650 מתוכם מימשו עד כה את זכאותם למנוי "חופשי חודשי" בתחבורה הציבורית. בשונה ממבצעים קודמים, הפעם לא הוקם מערך היסעים ייעודי במימון ישיר, אלא הוחלט להסתמך על היצע התחבורה הציבורית בערים בהן ממוקמים המלונות, תוך מתן פטור מתשלום למפונים.

כפיר אוחנה, רח"ל במשרד הביטחון, הציג את היקף הפינוי המעודכן: "אנחנו מבצעים סקרים במלונות כדי להבין את הפערים שקיימים בשטח. כלל המידע לציבור מונגש תחת הפורטל לציבור שמופעל ע"י מערך הדיגיטל הלאומי. לפי שעה ישנם 5,376 אנשים שנאלצו להתפנות מבתיהם מתוכם 3,481 נמצאים במלונות והשאר בחרו להתפנות בתוך הקהילה". עמיחי לוי ממשרד התחבורה הסביר את המאמצים להנגשת הסיוע הכספי: "אנחנו מעניקים למפונים חופשי חודשי ומאריכים אותו למי שצריך זאת. אני מבין את המצוקה של המפונים למלונות לגבי הגבת התנועה שלהם ואנחנו משתדלים לסייע ככל שניתן. במלונות שיש בהם קבוצות גדולות של מפונים אנחנו מגיעים לשם פיזית ומנסים לסייע בכל דרך שקשורה למשרדנו. עד כה ניצלו את הטבת החופשי חודשי כ- 650 מפונים. יש לנו מאות רבות של מפונים מערד ודימונה במלונות ים המלח ודאגנו לתגבר באזור זה את מערך התחבורה הציבורית".

מנגד, נציגי השלטון המקומי הציפו את הקשיים התקציביים והלוגיסטיים שנותרו ללא מענה. מירה סולומון מהמרכז לשלטון מקומי הדגישה את אובדן הנכסים של התושבים: "הרבה אנשים שמפונים לבתי מלון הם כאלה שגם רכבם נפגע ולא רק ביתם ולכן הם הופכים להיות מחוסרי ניידות. אנשים שפונו מדימונה וערד עברו להשתכן במלונות ים המלח שזה מרחק משמעותי מאוד ממקום מגוריהם והרשויות המקומיות נאלצות להפעיל מערך הסעות פנימי שיתאים לצרכים. התקציב שהמדינה מעניקה לרשויות המקומיות לצורך הטיפול במפונים הוא לא מספק". בהיבט התפעולי, תמר בן שלמה מחברת דן ת"א הבהירה את המגבלות: "הרכבת הקלה עובדת באופן חלקי. אנחנו רוצים לשמור על ביטחון הנהגים וביטחון הנוסעים ואנחנו עושים את המקסימום האפשרי כדי לשמור על האיזון הזה".

יו"ר הוועדה ח"כ אושר שקלים סיכם את הדיון בדרישה לייעול המנגנון הכלכלי כדי להבטיח את ניצול התקציבים המוקצים: "ההרס בזירות של הנפילות הוא בלתי נתפס. אנחנו רואים את משרדי הממשלה והרשויות המקומיות פעולות למען המפונים ואנחנו בוועדה רוצים לוודא שדואגים ליכולת ההתניידות של המפונים. אני מתרשם שהדברים נמצאים בשליטה. אני מודה מאוד למשרד התחבורה שמסייע למפונים בהתניידות. אנחנו מברכים על ההטבה שמוענקת בדמות חופשי חודשי למפונים, אך עדיין לא כל המפונים מימשו אותה ואנחנו מבקשים ממשרד התחבורה לתת על זה דגש ולפעול שכלל המפונים יקבלו את ההטבה של חופשי חודשי כדי לנוע בחופשיות למרות הפגיעה הקשה שהם ספגו. אנחנו נמשיך לעקוב אחרי הנושא".

כתיבת תגובה