העסקים בוילה והמיליונים שנעלמו: בעלת נכס יוקרה באילת נחקרת

רשות המסים, באמצעות משרד פקיד שומה חקירות ירושלים, בשיתוף משרד פקיד שומה אילת, מנהלת באחרונה חקירה בנוגע להעלמת הכנסות של כ-1.3 מיליון ₪ על ידי בעלת וילת יוקרה להשכרה בעיר אילת | החשודה נלקחה לחקירה ושוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת

מלונות באילת. צילום: מוטי שוחט - shutterstock

רשות המסים, באמצעות משרד פקיד שומה חקירות ירושלים, בשיתוף משרד פקיד שומה אילת, מנהלת באחרונה חקירה בנוגע להעלמת הכנסות של כ-1.3 מיליון ₪ על ידי בעלת וילת יוקרה להשכרה בעיר אילת. החשודה נלקחה לחקירה ושוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת.

בבעלות החשודה וילת יוקרה שהושכרה במהלך השנים ללקוחות עסקיים שחלקם השתמשו בנכס להשכרה לטווח קצר, בידיעתה. החשודה הגישה דוחות בשנת 2021 עבור השנים 2015-2020, כהכנסה משכר דירה למגורים ולא מנכס בית וגם אז הדיווח היה רק על חלק מהכנסותיה. רואה החשבון שלה העיד כי הגיש את הדוחות על סמך הצהרתה. כמו כן, מבדיקת חשבונות הבנק נמצאו הפקדות במאות אלפי ₪ במשך השנים אשר מחזקות את החשדות, כי החשודה לא דיווחה על מלוא הכנסותיה.

במסגרת החקירה נגבו עדויות מלקוחות שאישרו כי שילמו לחשודה כספים בגין השכרת הוילה, מה שמחזק את היקף העבירה ואת החשדות נגדה. מהחקירה עולות ראיות לפיהן החשודה, מירב אביטן, לא דיווחה על הכנסותיה בסכום של כ-1.3 מיליון ₪ בין השנים 2015-2024.

עם מעבר החקירה לשלב הגלוי נתפסו בביתה של החשודה מסמכים וחומרי מחשב, ובהמשך היא הובאה לחקירה ברשות המסים. בהמשך כאמור, היא שוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת. החקירה נמשכת.

כתיבת תגובה