חברת 'לובינסקי' מייבאת רכבי אופל, מבשרת על שיפורים משמעותיים באופל גרנדלנד X • יגיע עם תיבת שמונה הילוכים במקום ששה עד כה ושיפורים נוספים • ההפרש במחיר: 2,000 שקלים בלבד
ליאור נגה 12.09.2019
גרנדלנד X המחודש | צילום: יצרן אופל גרנדלנד X מעלה את הרף: ה-SUV יימכר מעתה בישראל, עם מנוע ה-1.2 בנזין PureTech 130 כ"ס (כבעבר) אך עם תיבת 8 הילוכים אוטומטית מבית AISIN (במקום 6 עד כה) וכן בגרסה חדשה ובה מנוע דיזל BlueHdi בנפח 1.5 ליטר עם 130 כ"ס ותיבת 8 הילוכים אוטומטית. כל רמות הגימור מקבלות בקרת שיוט אדפטיבית (במקום בקרת שיוט רגילה בדגם הנוכחי).
הגרסה המחודשת תאיץ מעמידה ל-100 קמ"ש תוך 10.4 שניות, לעומת 10.9 שניות ולטענת היבואנית תצרוך ליטר דלק לכל 18.9 ק"מ בנסיעה משולבת (קבוצת זיהום 14), שיפור של 4 אחוזים בצריכת הדלק לעומת גרסת 6 ההילוכים.
רמת אבזור INNOVATION מקבלת מערכת מולטימדיה חדשה ובה מסך מגע בגודל 8 אינץ'.
עם זאת, התוספות יעלו את מחירו של אופל גרנלנד X המחודש ב-2,000 שקלים ויעמדו מעתה על החל מ-151,990 שקל.
אופל מיובאת בחצי השנה האחרונה בידי קבוצת 'לובינסקי', יבואנית פיג'ו, סיטרואן ו-MG והיא הועברה אליה מ'שלמה סיקסט'.
אמיר אורז'ל, מנהל מותג אופל בקבוצת 'לובינסקי', אמר: "אנחנו לוקחים את ה-SUV העוצמתי של מותג אופל הגרמנית קדימה ומביאים אותו עם מנועים מתקדמים ותיבות הילוכים חדשות ויעילות, אבזור עשיר יותר ומערכות בטיחות מקיפות, בכל רמות הגימור הכוללות בין היתר בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום אוטונומית, תיקון סטייה מנתיב, ניטור שטחים מתים ועוד.
"אין לי ספק שהדגם המעודכן יגדיל משמעותית את המכירות של אופל בקטגוריה וייתן מענה לקהל הלקוחות שמחפש היום יותר מתמיד, רכב איכותי ובטיחותי ביותר, פונקציונלי ומאובזר מאוד, לצד צריכת דלק נמוכה".



