מה עושים כששמש הקיץ הקופחת מייבשת את השיער ונוטלת ממנו את כל הברק? מנסים את הסרום החדש מבית הבד של הגולן. מאה אחוז טבעי ומבוסס על שמן זית כתית שאינו שומני ומשאיר את הידיים יבשות
שושנה שוורץ 25.07.2016
הסרום החדש של אולה אסנס. צילום: אורן קאהרן, יח"צ השיער יבש ונטול ברק? נזקי הסביבה מתחילים לתת אותותיהם? 'Olea essence' מותג הבית של בית הבד של הגולן, מציג סרום להזנת השיער המבוסס על פרי ושמן זית כתית מעולה. הסרום החדש מעניק לשיער ברק ורוך, מטפל בקצוות מפוצלים ומונע סלסול לא רצוי של השיער.
הסרום מכיל נוגדי חמצון מן הזית המזינים את שורש השיער, מחזקים אותו ומגנים עליו מפני קרני השמש ומזהמים סביבתיים. המוצר הוא מאה אחוז טבעי ומבוסס על שמן זית כתית מעולה. הוא מכיל ויטמינים, מינרלים, תמציות צמחים ושמנים טבעיים המאזנים את בלוטות השומן ויוצרים תערובת ייחודית המפעילה תכונות אנטי אייג'ינג למקסימום אפקט על השיער.
הסרום מתאים לכל סוגי השיער ומומלץ לשימוש בעיקר בחודשי הקיץ החמים. הוא אינו שומני, נספג בשיער בקלות ולמרבית ההפתעה משאיר את הידיים יבשות!
איך משתמשים? שמים כמות קטנה של סרום על כפות הידיים, משפשפים במהירות בין כפות הידיים ומורחים על השיער.
—
מחיר מומלץ לצרכן – 250 שקל


