בעקבות הזינוק בביקושים ובהתאם למדיניות הקבוצה בארה"ב, החליטה החברה להרחיב את פעילות הקבוצה בארה"ב תוך קליטת עובדים נוספים לשורותיה
כתבה שיווקית 25.08.2019
לנוכח התרחבות הפעילות הפיננסית של קבוצת 'בסדנו השקעות' בארה"ב, כתוצאה מזינוק בביקושים לעסקאות נדל"ן מקומיות וכן הגדלת שיתופי הפעולה רחבי ההיקף בענפי הסטרטאפ האמריקאיים, שלוחת הקבוצה הפועלת בניו יורק מרחיבה את פעילותה וצירפה לשורותיה עובדים נוספים.
כיום מפעילה 'בסדנו השקעות' בארה"ב, שלש זרועות הפועלות בשלשה תחומים: Sidra – זרוע הנדל"ן, העוסקת באיתור מיזמי נדל"ן מעניינים ואטרקטיביים, וגיוס כספים בעבורם; ביסיד – זרוע הסטרטאפ, העוסקת בקידום באמצעות הקהילה החרדית המקומית והפעלת קשרים נוספים, את פעילותם של חברות הפורטפוליו של הקבוצה ברחבי ארה"ב; ו'פרנסה' – העוסקת בגיוס כספים ממשקיעים אמריקאיים גדולים, עבור עסקאות וחברות ישראליות.
במסגרת הרחבת הפעילות, התקיימה בימים האחרונים ישיבה משותפת של כל זרועות הקבוצה במשרד רו"ח רוט בארה"ב. מזה כמה שנים משרד רו"ח רוט ושות' מלווה את פעילות הקבוצה על שלל זרועותיה, לצד שותפות עסקית אישית בחלק מהחברות והמיזמים.
מייסד הקבוצה והמנכ"ל אליעזר גרוס: "כמיטב המסורת של קבוצת 'בסדנו השקעות' בישראל, כאשר לפני כל אירוע אנו עורכים סיום ש"ס משניות, גם בישיבה הגורלית שהתקיימה בארה"ב חשבנו לנכון לשלב במסגרת האירוע החשוב גם אלמנט תורני ואכן במהלך הישיבה ערכנו סיום ש"ס משניות".
התרחבות הפעילות של קבוצת 'בסדנו השקעות' בארה"ב, מקרינה ישירות על היקף ההזדמנויות השונות המתגלגלות לפתחם של משקיעי החברה בישראל, וזו סיבה טובה להתעדכן באופן שוטף ועקבי באמצעים השונים, על הצעות שיש ל'בסדנו' להציע לכל סוגי המשקיעים, ברמות ההון העצמי השונות פר עסקה.


