בג"צ דחה את הבקשה למתן צו על תנאי נגד מחיר למשתכן  

עו"ד נתן רוזנבלט הגיש בשבוע שעבר בקשה למתן צו ביניים נגד הגרלת מחיר למשתכן הנוכחית בטענה כי גם היא מפלה את הציבור החרדי – הבוקר נדחתה הבקשה – כל הפרטים

בית המשפט העליון | צילום: פלאש 90

כצפוי: שופט בג"צ עמית פוגלמן פסק הבוקר כי החליט לדחות את הבקשה למתן צו על תנאי נגד הגרלת מחיר למשתכן. כזכור, 'בזינעס' חשף לפני כשבוע כי עורך הדין ר' נתן רוזנבלט הגיש בקשה למתן צו ביניים ולהורות לעצור את הרישום להגרלה הגדולה של מחיר למשתכן הנוכחי, או לחילופין שלא לערוך את ההגרלה בפועל עד להחלטה אחרת של בית המשפט.  

לטענת עו"ד רוזנבלט למרות שההגרלה הנוכחית מיועדת גם לנרשמי סדרה ב', מתברר כי ההגרלה תיערך לחברי סידרה א' בלבד ורק במקרה שתיוותרנה דירות לאחר סיום ההגרלה תיערך הגרלה גם למשתתפי סידרה ב' על הדירות שנותרו".  

מסיבה זו ביקש עו"ד רוזנלבט מבית המשפט להורות על הקפאת ההגרלה הגדולה של דצמבר, עד להחלטה אחרת בנדון. "יש לציין כי פעולה כזאת לא תסב כל נזק לאף אדם או גוף בישראל (להערכת העותר, העוסק בתחום, כמעט כל הדירות ממילא במצב של טרום היתר בניה). לעומת זאת, אי עצירת ההגרלה עלולה לגרום נזק בלתי הפיך לכעשרת אלפים משפחות בישראל", נכתב בבקשה, "או לחילופין, מתבקש בית המשפט להורות, על אי עריכת ההגרלה בפועל. באופן שהיא תוכל להיפתח מחדש, אם וכאשר יחליט כך  ביהמ"ש".

כאמור, הבוקר החליט שופט בג"צ לדחות את הבקשה למתן צו ביניים וההגרלה תיסגר במועדה, מחר.

 

2 תגובות ל: "בג"צ דחה את הבקשה למתן צו על תנאי נגד מחיר למשתכן  "

  1. אני בסדרה א ויש מאות כאלה בציבור החרדי
    נס שבג"צ דחה את הבקשה
    צריך קודם לסיים עם סדרה א
    רק אחרי זה לעבור לסדרה ב
    עם כל הכבוד להרב רוזנבלט נא על תפריע לסדרה א מהציבור החרדי לזכות בדירה
    מקווה מאוד שבהגרלה הבאה , גם יהיה כך
    כך שכל מי שנרשם בסדרה א יזכה בדירה

  2. לחילונים יש מספיק דירות בכל הארץ ,הם לא יגיעו לרמה ד' בבית שמש
    אז למה הבקשה לבגץ???????????.
    נא לא לקלקל לסדרה א מהציבור החרדי , הם נרשמו קודם ,מותר להם לזכות לפני סדרה ב

כתיבת תגובה