בעלי 'איקאה' בסרטון לעובדים: "קבלו שי נוסף, לרגל המצב"

למרות שפורסם כי החברה דורשת שמאות העובדים שיצאו לחל"ת ישיבו לחברה את הרכב והטלפון: רשת איקאה הפיצה סרטון לכלל העובדים בו הם מודיעים על הענקת תווי שי נוספים של 700 ₪ לכל עובד • בתיעוד מיוחד לעובדים בעקבות המשבר אומרים הבעלים: "מצפים לראות את כולם חוזרים אחרי המשבר" • צפו

מתיו ברונפמן ושולם פישר | צילום מסך מסרטון איקאה

למרות שפורסם כי 'איקאה ישראל' דורשת שמאות עובדיה שיצאו לחל"ת ישיבו לחברה את הרכב והטלפון, הרשת פרסמה היום הודעה מצולמת בה היא מודיעה על הענקת תווי שי נוספים של 700 ₪ לכל עובד, לצד שידור מסר מרגיע לעובדים.

כצפוי, לצד בעלי החברות והעצמאים הנאנקים במצב הנוכחי של משבר הקורונה בו החברות משותקות ומרבית המשק בהסגר מלא, כאשר ההוצאות ממשיכות לצאת וכסף חדש ונכנס – אין, גם ב'איקאה ישראל' המצב גרם למאות עובדים למצוא את עצמם בחל"ת. אך למרות פרסומים על יחס עסקי קר מצד בעלי החברה שדרשו החזרת טלפונים ורכבים צמודים מהעובדים, מנפיקה בימים אלה 'איקאה ישראל' סרטון לעובדיה, בו מודיעים הבעלים לעובדים על הענקת תווי שי של 700 ₪ לכל עובד, בנוסף לשי הרגיל המחולק מדי חג.

בסרטון – נדיר למדי – בו נראים בעלי החברה מתיו ברונפמן ושולם פישר בביתם, השניים מחזקים את העובדים ונותנים גם מעין הבטחה שלא יפטרו עובדים כשהם מתבטאים כי הם ומצפים לחזרת כל העובדים לשגרה מיד לאחר המשבר.

צפו בסרטון:

4 תגובות ל: "בעלי 'איקאה' בסרטון לעובדים: "קבלו שי נוסף, לרגל המצב""

  1. סבבה

  2. מקווה שתעמדו מאחרי ההבטחה להחזיר את כל העובדים בקרוב אמן תהיו מבורכים על עזרתכם לכל הפועלים באיקאה .ממני בנימין אלנקווה מובטל מתוך מליון אחרים

  3. תהיו מבורכים

  4. ממש מרשים!!
    מרגש לראות את הדאגה לכל כך הרבה עובדים

כתיבת תגובה