'גזירת הכינוס' הגיעה גם אלינו? נעשה מהלימון לימונדה

כנס הנדל"ן הענק של פורום הזירה יחד עם ביזנעס וקול חי שיועד להתקיים במקור ביום חמישי בכפר המכביה, יומר למשדר מיוחד בנושאי נדל"ן בהשתתפות בכירים וקובעי מדיניות בתחום • הכנס יתקיים במתכונתו המלאה בתאריך כ"ו סיוון – 18.6 בכפר המכביה

אולם הפאנל המרכזי - כנס הזירה 1 | צילום: ישראל מזרחי

לא רק חברות התעופה, או התעשייה 'נהנים' מנזקי נגיף הקורונה, הנה גם אירוע הנדל"ן הענק בכפר המכביה, ש'ביזנעס' מתכונן אליו משך מספר חודשים, יחד עם אנשי פורום הזירה ורדיו כל חי, נאלץ להידחות ויתקיים בעז"ה בעוד שלושה חודשים.

אולם אין בכוונתנו להותיר את 'הזירה' ריקה גם השבוע, ואנו נערכים לקיים במועד האירוע המקורי, ביום חמישי הקרוב, משדר מיוחד, עם בכירי ענף הבניה וקובעי המדיניות בתחום.

כל רוכשי הכרטיסים, ישתתפו כמובן ללא תוספת תשלום, במועד החדש שנקבע לעוד שלושה חודשים, כ"ו סיוון, 18.6, בכפר המכביה במתכונת מורחבת, בהנחה שעד אז בעז"ה, תיעלם הקורונה מחיינו.

שוחחנו עם משה הרשלר מפורום הזירה והרוח החיה מאחורי הכנס, ולדבריו, "נעשה מהלימון לימונדה. גם ניתן עכשיו תוכן איכותי לקהל יותר רחב באופן דיגיטלי, שחלקו מן הסתם יחליט בעקבות המשדר המיוחד להצטרף גם לכנס הגדול, וגם נוכל לשפר ולהרחיב את התוכן לאירוע עצמו.

"אנחנו פורום חי ותוסס שפועל כל השנה", אומר לנו הרשלר, "וחברי הפורום המתינו הרבה זמן לכנס הזה, בכדי למנף ולהרחיב את הפורום, לכן החברים מעוניינים שהכנס יצא מוצלח ברמה הכי גבוהה שיש, והם עומדים מאחורינו ומחזקים את ידינו להמשיך לעבוד למען המפגש הגדול הזה".

אנחנו בטוחים שבעקבות הדחייה, נוכל למנף את הכנס לרמה גבוהה יותר, להפוך אותו לאפקטיבי עוד יותר, לצקת בו עוד תכנים שתכננו לכנסים הבאים, אך בעקבות הדחייה נממש אותם כבר במפגש הקרוב.

כתיבת תגובה