הוארך בשבוע מועד הרישום להגרלת 'מחיר למשתכן' בעמנואל

"מרבית הימים שניתנו מלכתחילה לרישום היו בימי חג הפסח, ולפיכך ציבור גדול שביקש להירשם להגרלות לא הצליח להתארגן עם האישורים הנדרשים", כתב ראש מועצת עמנואל אליהו גפני למנהל תחום המכרזים במשרד השיכון • בעקבות כך, המשרד האריך את המועד לרישום להגרלת 'מחיר למשתכן' בשבוע ימים

ראש מועצת עמנואל, אליהו גפני על רקע הנוף בעמנואל החדשה | באדיבות המצלם

משרד השיכון האריך בשבוע ימים את מועד הרישום להגרלות על הדירות שיצאו להגרלה במסגרת תוכנית 'מחיר למשתכן' בעמנואל, וההגרלה שאמורה הייתה להסתיים אמש (רביעי) הוארכה בשבוע ימים.

הארכת הזמן של הרישום באה בעקבות פנייתו של ראש מועצת עמנואל אליהו גפני אל מנהל בכיר של אגף השיווק ומנהל תחום מכרזי שיווק לדיור במשרד השיכון, אריאל רוזנברג, לאחר פניות רבות שהגיעו אל המועצה המקומית עמנואל מצד ציבור גדול שביקש להירשם לדירות ביישוב, אך בשל ימי החג לא יכול היה לעשות זאת.

ההודעה על ההחלטה להוציא 58 דירות בעמנואל להגרלות של 'מחיר למשתכן' יצאה בסמיכות לחג הפסח, וחלק נכבד מהימים שבהם יכלו להירשם היה בחג הפסח, ומשכך משפחות רבות שביקשו להירשם לא הצליחו לעשות זאת בפרק הזמן הקצר שנותר מסיום חג הפסח ועד סיום ההרשמה, אחר והם נדרשו להוציא תעודות זכאות ואישורים נוספים.

"מרבית הימים שניתנו מלכתחילה לרישום היו בימי חג הפסח, ולפיכך ציבור גדול שביקש להירשם להגרלות לא הצליח להתארגן עם האישורים הנדרשים", כתב ראש מועצת עמנואל, אליהו גפני לאריאל רוזנברג, מנהל בכיר בתחום מכרזי שיווק לדיור במשרד השיכון.

אמש (רביעי) הודיעו במשרד השיכון לגפני כי הם מקבלים את בקשתו, והמועד האחרון לסיום הרישום להגרלות ידחה כאמור בשבוע ימים, עד ל-12/4, פרק זמן נוסף שיאפשר למשפחות נוספות המבקשות להקים את ביתם בעמנואל לעשות זאת.

גם בעמנואל הופתעו ממספר הנרשמים הגבוה עד כה על דירות 'מחיר למשתכן', ונכון לאתמול (ד) בשעות הבוקר נרשמו קרוב ל-1400 משפחות להגרלה על דירות בתכנית, מתוכן כ-70 משפחות של בני הישוב, להם ישנה עדיפות ברישום, כאשר מראש מחצית מהדירות יוגרלו בקרב בני הישוב.

בעמנואל רואים בברכה את ההתעניינות הציבורית הגוברת בציבור החרדי למגורים ביישוב, דבר שמוצא ביטוי גם בפרויקטים גדולים נוספים שמשווקים בימים אלו בעמנואל, וגם בחצרות חסידיות גדולות שזה לאחרונה החליטו להקים קהילות ומוסדות בעמנואל המתחדשת.

תגובה אחת ל: "הוארך בשבוע מועד הרישום להגרלת 'מחיר למשתכן' בעמנואל"

  1. כל הכבוד לאלי

כתיבת תגובה