היתר בניה לפרויקט שיושקעו בו 1.4 מיליארד ש"ח

כך הפך אזור נחלת יצחק במזרח תל אביב לבייבי החדש של חברות הבנייה: מוטי בן משה (הריבוע הכחול) בונה במזרח תל אביב פרויקט בהשקעה של 1.4 מיליארד שקל | בפרויקט, אותו מקימות רבוע כחול נדל"ן, קבוצת סופרין, קבוצת וייס, GF נדל"ן ובולטהאופ נמכרו כבר 189 יחידות, בשווי 643 מיליון שקלים

פרויקט east&tlv של סופרין וייס הריבוע הכחול ובולטהאפ השקעות | הדמיה: viewpoint

פרויקט EAST&TLV  אחד מפרויקטי המגורים המרכזיים במזרח תל אביב שימנה שני מגדלים בני 40 ו 33 קומות קיבל השבוע היתר בניה.

לאחרונה הודיעו החברות המקימות את הפרויקט – קבוצת סופרין, קבוצת ויס GF נדל"ן, הריבוע הכחול ובולטהאפ, כי חברת תדהר תבצע את הפרויקט שבנייתו צפויה להסתיים במחצית השניה של 2024.

250/200 סייד בר + קובייה

פרויקט EAST&TLV שעלותו מוערכת בכ-1.4 מיליארד ₪ , הינו פרויקט בשימושים מעורבים של מגורים, תעסוקה ומסחר בהיקף של כ-95 אלף מ"ר בנוי, המשתרע על פני 6.5 דונם בעבר המזרחי של נתיבי איילון. המתחם יכלול שני מגדלים שיתנשאו לגובה של 40 ו-33 קומות. המגדל הצפוני יכלול 348 יח"ד בתמהיל דירות מגוון, המגדל הדרומי יכלול 25 קומות תעסוקה ומעליהן 8 קומות של מגורים שיכללו 42 יח"ד בלבד. בשני המגדלים ישמש מפלס הקרקע כקומת מסחר מעל מרתפי חניה ותפעול תת קרקעיים.

לאחרונה דיווחו החברות כי מכרו עד כה בפרויקט 189 דירות בשווי של 643  מיליון ₪ אחרי מע"מ.

בפרויקט נותרו לשיווק עוד 141 דירות במחירים של החל מ 2.9 מיליון ש"ח לדירת 2 חדרים.

צחי סופרין, בעל שליטה וסגן יו"ר בקבוצת סופרין מציין, כי "אזור נחלת יצחק נמצא בחיתוליו מבחינת התפתחות ובניית פרויקטים חדשים ויהיה בשנים הקרובות אזור אורבאני מבוקש ואטרקטיבי דבר שיבוא לידי ביטוי גם ברמות המחירים שכבר החלו לעלות לאחרונה גם באזור מזרח העיר. העלייה במחירים מושפעת בין היתר גם מהעלאת מס הרכישה על משקיעים וכמו כן הציפייה להתחלת פעילותה של הרכבת הקלה עוד לפני האכלוס של הפרויקט ובעתיד גם תחנות המטרו שיהיו בסמוך . לכך יש להוסיף את ההתפתחות המסחרית של ציר יגאל אלון והקרבה לאזור הבורסה ברמת גן".

כתיבת תגובה