עבודת צוות מתוחכמת: כך נעקצו מאזרח תושב חוץ 4 מיליון ש'

שוטרי מפלג ההונאה במחוז תל אביב עצרו היום 4 חשודים בהונאה ועוקץ בהיקף של 4 מיליון ₪ של ישראלי תושב חוץ | החשודים השתלטו על חשבון הבנק באמצעות התחזות ותעודת זהות מזויפת, יתר החשודים סייעו להשלמת המהלכים | החקירה הפכה לגלויה, נעצרו ארבעת החשודים ונתפסו רכבי יוקרה שהיו ברשותם

אחד מרכבי היוקרה שנתפס | צילום: משטרת ישראל

במפלג הונאה תל אביב מתנהלת במהלך החודשים האחרונים חקירה סמויה רחבת היקף העוסקת בהתחזות לאזרח ישראלי, איש עסקים תושב חוץ, השתלטות על חשבונות בנק והעברת כספים בהיקף של כ 4 מיליון ש"ח.

מדובר בעוקץ שבוצע בצוותא על ידי מספר חשודים, כאשר אחד מהם התחזה למתלונן בפועל באמצעות תעודת זהות מזויפת, אותה הציג בבנקים השונים, לרבות שיחות וידאו שביצע עם נציגי הבנק.

החשוד השני "הפעיל" את המתחזה, הסיע אותו לבנקים וכן ביצע את ההעברות הכספים.

החשוד השלישי קיבל את הכספים לחשבון חברה שבעלותו והחשוד הרביעי היווה חולייה מקשרת בין הצדדים ואף קיבל כ2.5 מיליון ש"ח בהמחאות לפקודתו.

הבוקר, עם מעבר החקירה לגלויה, עצרו בלשי מפלג ההונאה של מחוז ת"א בסיוע זרוע מג"ב תל אביב, את 4 החשודים (39,41,41,55),תושבי חולון, ראשון לציון, אשדוד וקרית ים. במהלך הפעילות נתפסו מספר רכבי יוקרה שבבעלותם של החשודים.

החשודים הועברו לחקירה במפלג ההונאה מחר הם יובאו בפני בית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם.

החקירה מתנהלת בסיוע יחידת החילוט של מחוז תל אביב, רשות המיסים ובליווי הפרקליטות.

  1. כל כלב בא יומו

כתיבת תגובה