מחר בלילה, כ"ב באייר, ייסגר קטע מסילה מרכזי בצפון הארץ, לצורך עבודות תשתית של הרכבת. העבודות תסתיימנה רק במוצאי השבת הקרובה כ"ד באייר
מנדי ריזל 17.05.2017
רכבת ישראל | צילום: ChameleonsEye, שאטרסטוק שר התחבורה ישראל כץ מנסה להתחנף לא אחת לסיעות החרדיות ולציבור החרדי – בחלומותיו לרשת את נתניהו – אבל כנראה לא עושה די לשים סוף אחת ולתמיד לחילולי השבת ברכבת ישראל.
כץ בטח יטיל את ההאשמה על שר הרווחה ושר הפנים – אבל מחובתו לטפל בנושא התחבורה – ולא להיזכר שהוא אחראי על רכבת ישראל רק באירועים של גזירת סרטים.
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו ל'ביזנעס' בפייסבוק
החל ממחר, בתפר שבין יום חמישי כ"ב באייר ליום שישי כ"ג באייר – ועד למוצאי שבת כ"ד באייר בחצות, תבצע רכבת ישראל עבודות תשתית לשיפור השירות, בקטע המסילה שבין תחנת נהריה לתחנת לב-המפרץ.
בזמן העבודות – תחנות נהריה, עכו, קריית מוצקין, קריית חיים, חוצות המפרץ ולב המפרץ תהינה סגורות , ויחולו שינויים בתנועת רכבות הנוסעים:
ביום חמישי: הרכבות בקו מודיעין – נהריה, היוצאות מתחנת מודיעין בשעות 22:18 ו- 23:18 תסיימנה את נסיעתן בתחנת חיפה מרכז השמונה במקום בתחנת נהריה.
רכבות הלילה לנתב"ג תחלנה ותסיימנה נסיעתן בתחנת חיפה מרכז השמונה.
מיום שישי ועד מוצאי שבת בחצות, הרכבות תחלנה ותסיימנה נסיעתן בתחנת חיפה מרכז השמונה.
ללקוחות הרכבת יינתנו שירותי הסעות ביום חמישי בלילה, כתחליף אל נתב"ג וממנו.
משרד התחבורה יתגבר במהלך הסגירה הזמנית את קו 274 נהריה–חיפה בשני הכיוונים.
מידע נוסף ניתן לקבל ב'כל קו' *8787.
מרכבת נמסר כי "לקוחות בעלי כרטיס תקופתי (גמיש 7, גמיש 30) בתוקף במהלך סגירת המקטע ושאחת או יותר מהתחנות הסגורות נכללות בו, יהיה זכאים לפיצוי. את הפיצוי ניתן יהיה לקבל במכונות האוטומטיות או בקופות. ללקוחות הרכבת מומלץ להתעדכן בפרטים המלאים באתר רכבת ישראל, באפליקציה, בפייסבוק ובמוקד שירות הלקוחות של רכבת ישראל בטלפון 5770*.".


