בואו לעקוב און ליין: האם בויז'ניץ יגייסו 5 מיליון שקל

אחרי בעלזא הצטרפו גם בויז'ניץ לטרנד החדש של גיוס המוני באמצעות קמפיין דיגיטלי, היעד: 5 מיליון שקל בתוך 36 שעות. האם הם יעמדו ביעד? צפו!

צילום מסך מתוך הקמפיין האינטרנטי של ויז'ניץ

קמפיין גיוס כספים הדיגיטלי צובר תאוצה: לפני מספר שבועות יצאו במרכז מוסדות בעלזא בקמפיין ראשון מסוגו בציבור החרדי לגיוס כספים באמצעות אתר אינטרנט ייעודי, בו ניתן יהיה לראות און ליין את סכומי הכסף הנתרמים – כשבסוף היום מספר נגידים התחייבו להכפיל את הסכום שגויס.

בעקבות ההצלחה של בעלזא שגייסו מעל 6 מיליון שקל, החליטו בחסידות ויז'ניץ מרכז לנסות לשחזר את ההצלחה והיום יצא לדרך קמפיין של גיוס כספים כשהיעד הוא 5 מיליון שקל בתוך 36 שעות. גם כאן נגידי החסידות יכפילו את הסכום שיצליחו לגייס, כשהם מדגישים כי אם לא יגיעו לרף של 5 מיליון שקל הסכומים לא יגבו מחשבונות הבנקים של התורמים.

המטרה של התרמה זו היא להגדיל את מאגר התורמים מחוץ לחסידות, כשכל אחד מהחסידות מנסה לגייס כמה שיותר תורמים חדשים שלא תרמו עד כה לויז'ניץ.

מדובר בטרנד חדש שאין ספק כי באם גם הפעם הוא ינחל הצלחה, שאר החסידיות יעתיקו את המודל – למרות שמדובר בהנעה לפעולה באמצעיים דיגיטליים.  

היכנסו:

https://www.charidy.com/viznitz

כתיבת תגובה