חברת התעופה הסינית שמבטיחה מחיר ומהירות בלתי מוכרים, הגיעה לישראל • טיסת הבכורה של סצ'ואן איירליינס מסין לישראל ארכה פחות מעשר שעות • גובה המענק הישראלי כדרבון לפתיחת הקו: 750 אלף אירו
לאה אפרתי 26.09.2018
סצ'ואן איירליינס | צילום: יח"צ טיסה 3U8561 של חברת התעופה סצ'ואן איירליינס נחתה הבוקר (ד) בישראל בשעה 07:35 בנתב"ג, מול זרנוקי מים, אישי ציבור ובראשם שר התיירות יריב לוין ונציגים רשמיים של חברת התעופה הסינית בישראל. החברה קיבלה 750 אלף אירו כמענק דירבון לפתיחת הקו, שיבצע טיסות פעמיים בשבוע בלבד, בשני ורביעי לסין.
הטיסה פותחת קו נסיעה של בן כ-9-10 שעות לצד בלבד מישראל לצ'אנגדו, כאשר היא מאפשר טיסת המשך לשנחאי, בייג'ינג' וגואנגז'ו ללא תשלום נוסף.
כרטיס טיסה במחלקת התיירים יעלה בתקופת ההשקה החל מ-599 דולרים, בלבד, בטיסות שייצאו פעמיים בשבוע בלבד, בתחילה.
שר התיירות יריב לוין אמר: "אני מברך את חברת סצ'ואן איירליינס על החלטתה להתחיל לפעול בישראל ולפתוח קו ישיר. סצ'ואן איירליינס היא חברת התעופה השנייה מסין הפועלת בישראל במסגרת שיתוף הפעולה עם משרד התיירות, והקו החדש, הרביעי במספר, מצטרף לקווים נוספים שפועלים מסין.
"שיתוף הפעולה עם חברת סצ'ואן איירליינס נוצר בעקבות ביקורי בסין בשנה שעברה, כאשר ביקרתי בצ'אנגדו, נפגשתי עם הנהלת החברה והצעתי להם את מענק המשרד לפתיחת הקו.
"אני משוכנע שהקו יביא לגידול נוסף בתיירות הנכנסת לישראל ויצטרף למאמץ השיווקי יוצא הדופן שאנו עושים, שכבר הביא לשבירת שיאים של כל הזמנים בתיירות הנכנסת לישראל".


