יזמי הפרויקט מדגישים, כי מה שהעניק את התנופה למכירות, מעבר ליתרונות הרבים של הפרוייקט, הוא קצב הבניה והפיתוח במקום שהוא מהגבוהים ביותר הקיימים בפרויקטים מתפתחים. בימים אלו השלימה חברת הפיתוח 70% מפריצת הכבישים בשכונה, כאשר בתוך 3 חודשים תשלים את פילוס כל מגרשי שכונת 'בני ביתך'.
יונתן גרין 11.09.2014בשקט בשקט, כמעט בלי ששמנו לב, שכונת רמת גבעת בצפונה של ירושלים שוברת שיאים של מכירות ומתקרבת במהירות לעבר הגשמת החלום של שכונת יוקרה ייחודית בהרי ירושלים.
ממשרדי המכירות של חברת חי"ש נופי ישראל, יזמית הפרויקט, נמסר, על היענות מדהימה של רוכשים בתקופה האחרונה וחתימת חוזים רבים, כאשר כבר ממועד קבלת אישור התב"ע – לפני חודשים ספורים נמכרו למעלה מ-60% מכלל היח"ד שבשכונה!
כבר כעת ניתן להצביע על חתך המכירות בפרוייקט: דירות 3 חדרים כבר אזלו לגמרי, דירות 4 חדרים – נותרו פחות מעשר יחידות. קיימות דירות 5 חדרים וכן גן ופנטהאוזים. כמו כן, בימים אלו מוצע הפרויקט 'רמה על הפארק' – שני בניינים ייחודיים בתוך השכונה, הצופים אל פארק מהריב ורחב היקף.
יזמי הפרויקט מדגישים, כי מה שהעניק את התנופה למכירות, מעבר ליתרונות הרבים של הפרוייקט, הוא קצב הבניה והפיתוח במקום שהוא מהגבוהים ביותר הקיימים בפרויקטים מתפתחים. בימים אלו השלימה חברת הפיתוח 70% מפריצת הכבישים בשכונה, כאשר בתוך 3 חודשים תשלים את פילוס כל מגרשי שכונת 'בני ביתך'.
מדובר בקצב התקדמות מרשים המוכיח על כוונת היזמים לעמוד בלוח הזמנים, כדי שרוכשי הקרקעות בשכונת הווילות יכלו להיכנס במהרה לשטח ולהתחיל לבנות את בית חלומותיהם.
דבר השכונה הייחודית המוקמת והולכת בהרי ירושלים מעורר הדים רבים ולא בכדי. מרקם התושבים בשכונה מיוחד מאד, ומורכב ממשפחות ישראליות איכותיות וכן מעולים חדשים מהקהילות האורתודוקסיות בארה"ב, שהחליטו לקבוע משכנם בשכונה. קונספט השכונה הוא ייחודי מאד, המשלב סביבה ירוקה ומפוארת הכוללת פארקים ירוקים רחבי ידיים, גינות מטופחות וגינות שעשועים לילדים, כבישים רחבים ושבילי דרך עם תאורת לדים, וכן כיכרות מרהיבות ועליהן מזרקות מים משובבות עין, לצד מוסדות חינוך תואמים ומרכזי קהילה מגוונים.
'רמת גבעת זאב' הוא פרויקט הדגל של חברת ח.י.ש. נופי ישראל, המובילה בתחום הנדל"ן עם רקורד מוצק בפיתוח פתרונות דיור למגזר החרדי בישראל. בשכונה מגוון של אפשרויות מגורים: כ-150 יחידות דיור של בתים פרטיים צמודי קרקע, הכוללים מגוון וילות בעלות תכנון אדריכלי אינדיבידואלי, קוטג'ים דו-משפחתיים מרווחים וכ-250 יחידות דיור גדולות במיוחד בבניה רוויה. יצוין, כי רוב המגרשים הפרטיים נמכרו, וכעת נמשכת תנופת השיווק של יחידות הדיור המרווחות.


