הקבוצה צפויה להפוך למקום 'החם' של שוק הנדל"ן החרדי! אם הינך קבלן, יזם, מתווך, איש עסקים וכו' – זה המקום שלך! * כל הפרטים!
מערכת פתרונט 13.02.2014רוצים להיות מעודכנים און-ליין בעסקאות בתחומי הנדל"ן?
רוצים לדעת את תוצאות המכרזים עוד לפני הפרסום הרשמי באתר רשות מקרקעי ישראל?
רוצים להשפיע על תחום הנדל"ן החרדי?
רוצים לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של קבוצות הרכישה?
זהו הזמן להצטרף לקבוצת 'וואטסאפ' פתרונט'.
מהו בדיוק קבוצת 'וואטסאפ פתרונט'?
ובכן, כפי שידוע לכולם האתר 'פתרונט' עלה לאוויר לפני שנתיים והצליח לחולל מהפכה בתחום הנדל"ן החרדי. כל עסקה, כל התפתחות, כל תזוזה בענף הנדל"ן החרדי – מדווח כאן לראשונה לפני כולם.
במרוצת הזמן נוצר שיתוף פעולה בין הגולשים לאתר, כשמידע רב מגיע באמצעות ה'מייל האדום', ומאפשר לצוות הכתבים של 'פתרונט' להמשיך ולהוביל בגדול בחדשות הנדל"ן החרדי.
מסיבה זו החליטו כעת ב'פתרונט' לשתף את אנשי העסקים, מתווכים, ראשי קבוצות רכישה, קבלנים, יזמים ועוד – בקבוצת 'וואטסאפ' שתעסוק רק בתחומי הנדל"ן!
כל עסקה בשוק החרדי, כל תזוזה בענף, יעודכן און-ליין על ידי החברים, יוצרו דיונים מרתקים ופוריים וחלק מהדיווחים יעלו גם לאתר, כמובן בהסכמת מביא הידיעה.
וקחו בחשבון שמקבוצה כזו יכולים להיווצר שיתופי פעולה עיסקיים בין החברים, ובסוף עוד תחייכו כל הדרך אל הבנק…
אז קדימה חברים! אתם מוזמנים לפנות למייל [email protected]
להשאיר נייד ופרטים אודות העיסוק שלכם, והנהלת 'פתרונט' תשקול את מי לצרף לקבוצה, מתוך תקווה לבנות קבוצה איכותית שתוכל להביא לגולשים נתונים בזמן אמת.
נ.ב אם ביקשת בעבר ועדיין לא אושרת, עכשיו תוכל להצטרף, שלח מייל חוזר בבקשה ואנו נצרף אותך.


